Industrielle kapslinger

Som ansvarlig partner og i samarbejde med nogle af markedets førende brands tilbyder vi løsninger til kapsling af maskiner og datainstallationer.

Kapsling af maskiner er vigtigt for at sikre operatøren imod stød eller andre risici ved håndteringen af maskinen og for at undgå skade på det elektriske udstyr i maskinen. I samarbejde med markedets førende leverandører tilbyder vi løsninger til kapsling af maskiner i høj kvalitet og med fokus på både sikkerhed og øget produktivitet. Dette gør sig også gældende for 19” rack til data- og serverapplikationer.

Hurtig levering af markedets bedste kapslinger

Vores team af specialister arbejder løsningsorienteret, og gennem vores strategiske samarbejde med stærke partnere som Irinox, Hager, Rolec, Rittal og nVent Schroff kan vi tilbyde hurtig levering af bearbejdede kapslinger og køleenheder i højeste kvalitet, direkte fra fabrik.

Se oversigt over indkapslinger

Varistar elektronikrack
Hager Orion industriskab
Irinox hygiejneskabe

Flemming Erichsen

Kontakt

Flemming Valentin Erichsen
Produktchef
Telefon: 2011 0443
[email protected]

Få nyt om vores løsninger til kapslinger

Med vores nyhedsbrev kan du løbende holde dig opdateret på vores løsninger inden for kapslinger, læse casehistorier og blive orienteret om kommende kurser og undervisningsforløb.