Irinox Rustfri kapslinger

IRINOX blev grundlagt i Treviso, Italien i 1989 og har blandt andet specialiseret sig i rustfri kapslinger i høj kvalitet til industrien.  

Rustfri stål er et ædelt metal som har specielt gode egenskaber til at modstå høje temperaturer og rust, og disse egenskaber forringes ikke over tid. Dertil kommer, at rustfri stål er rengøringsvenligt og derfor specielt egnet til f.eks. fødevareindustrien, hvor der stilles høje krav til hygiejne. 

Produktsortimentet er udført i rustfrit stål, leveres som standard- og kundespecificerede løsninger og omfatter: 

Irinox trykknapkasser

Trykknapkasser og terminalbokse 

Rustfri stål kasser og bokse i et specielt rengøringsvenligt design gør dem særligt velegnet til f.eks. fødevare- og medicinalindustrien, hvor der stilles store krav til hygiejnen. Kasserne er udstyret med påskruet låg og aftagelig hygiejnepakning i silikone i overensstemmelse med kravene fra FDA. 

Irinox hygiejnekapsling

Kapslinger i hygiejne udførsel

På baggrund af en nærmere undersøgelse af kravene til hygiejnekapslinger udviklede IRINOX serien: Hygienic Master Line i et specielt rengøringsvenligt design og målrettet de sektorer, der stiller særligt høje krav til hygiejne.

Som IRIONX’s øvrige sortiment er Hygienic Line udført i AISI 304 eller AISI 316L rustfrit stål (Scotch brite medium – mindre end 0,8μm ruhed), et materiale som finder stor anvendelse i fødevare-, kemisk- og medicinalindustrien pga. dets særlige egenskaber.

Irinox vægskab

Vægskabe & montagebokse 

Et bredt sortiment af rustfri vægskabe med hængslet dør, lukket eller med rude  samt også med indvendig dør.  Forberedt for udvendig fastgørelse med M6 skruer på bagsiden og komplet med indvendig monteringsplade. Silikonepakning sikrer lang holdbarhed og modstandsdygtighed over for høje temperaturer.

Irinox modulære skabe

Modulære skabe & kabinetter inkl. supportarme og andet tilbehør

Fleksible, modulært opbyggede og stort tilbehørsprogram giver uanede kombinationsmuligheder med sortimentet fra IRINOX. Skabene er ideelle til kontrol og styreskabe. Stærk konstruktion med vendbare døre.

Irinox gulvkabinet

Kompakte gulvkabinetter

Fuldsvejst kabinetter i op til 1400mm bredde , med enkelt – eller dobbelt dør afhængig af bredde. Kabinetter leveres i alle bredder uden midterstolpe IP66, hvilket giver fuld arbejdsadgang til montage.

Irinox konsoller & pulte

Konsoller & pulte 

IRINOX konsoller og pulte er det ideelle valg til kontrolpulte. Disse kan leveres som kundespecifikke løsninger