Tavle/ DIN-skinnekomponenter og ledningskanaler

hager tavle- / DIN-skinnemateriel

hager har et bredt udvalg af godkendte modulkomponenter af allerhøjeste kvalitet. Udover at sikkerheden er i top, er modulerne udviklet med fokus på tidsbesparende montage, f.eks. grundet det særligt udviklede QuickConnect koncept, som gør at komponenterne forbindes uden brug af værktøj.

Automatsikringer

Automatsikringer – for beskyttelse af kabler og ledninger

Hagers automatsikringer findes med udløsekarakteristik B, C, D og med forskellige ampere-størrelser for et bredt anvendelsesområde.

Hurtig tilslutning: Automatsikringer med QuickConnect teknik.

Med den montagevenlige QuickConnect teknik sparer du ikke kun tid; du opnår også en mere sikker forbindelse. Dette skyldes, at kontakttrykket er konstant og dermed mere sikkert end ved tilslutning med skrueklemmer.

Også tilslutningen af faseskinner foregår skrueløst- og dette giver en enorm tidsbesparelse.

HPFI- & fejlstrømsafbrydere

Sikker anvendelse af elektrisk energi

Installationsvenlige fejlstrømsafbrydere fra hager reducerer faren ved anvendelse af elektrisk energi. De beskytter mennesker og dyr mod skader ved direkte eller indirekte berøring af strømførende dele samtidig med at risikoen for brand grundet installationsfejl reducered.

Hurtig tilslutning: Fejlstrømsafbrydere med QuickConnect teknik.

Med den montagevenlige QuickConnect teknik sparer du ikke kun tid; du opnår også en mere sikker forbindelse. Dette skyldes, at kontakttrykket er konstant og dermed mere sikkert end ved tilslutning med skrueklemmer.

Også tilslutningen af faseskinner foregår skrueløst- og dette giver en enorm tidsbesparelse.

Fejlstrømsafbrydere – Kombiafbrydere

Høj sikkerhed

Kombinationen fejlstrømsafbryder og automatsikring forener beskyttelsesfunktionerne fra fejlstrømsafbryderen og automatsikringen i én komponent. Dette giver beskyttelse både til kabler og ledninger mod overlast og kortslutning – og beskytter samtidig mennesker og dyr mod stød.

Kombinationen optager mindre plads i tavlen og egner sig specielt til udvidelser af installationen.

Opslidsede ledningskanaler

tehalit.ba7

tehalit ledningskanaler fra Hager

Også i forbindelse med tavler og maskinanlæg er det nødvendigt´at holde styr på kabler og ledninger. Specielt i styre- og fordelertavler kan det være meget svært at bevare overblikket, hvis ledningerne ikke holdes indenfor et begrænset område.
Nogle gange er det mest praktisk med en fast ledningsføring som i en normal opslidset ledningskanal. Andre gange kan det være meget praktisk med en mere fleksibel bøjelig føringsvej.
Med Hager programmet har du mulighed for at vælge den løsning, der passer dig bedst.

  • De faste ledningskanaler som tehalit.BA6, tehalit.BA7og tehalit. DNG er lavet af PVC. tehalit.HA7 og HNG er halogen- og PVC-fri. Begge materialer er naturligvis blyfri.
  • For en enkel og hurtig montage er kanalerne i bunden udstyret med montagehuller iht. EN 50085.
  • Føring af ledninger ud i en tavlelåge klares enkelt og hurtigt med en spiralslange, som SPS eller SPF. Så er der styr på ledningerne, og de er samtidig beskyttet mod at blive klemt eller lide anden skade.

Læs mere om opslidsede ledningskanaler

Flemming Erichsen

Kontakt

Flemming Valentin Erichsen
Produktchef
Telefon: 2011 0443
[email protected]