Forskruninger

HUMMEL tilbyder et bredt sortiment af kabelforskruninger til industriel anvendelse. Forskruningerne er lavet i det bedste materiale og sortimentet udvikles hele tiden, så det matcher gældende strenge krav.

• RoHS og REACH/SVHC konform
• Uden skadelige stoffer
• Halogen- og fosforfri
Brandbeskyttelsesklasse V0 iht. UL94
• Polyamid godkendt til udendørs anvendelse iht. UL 746C f1 (HSK-K sort)
• Tæthed IP66, IP68 op til 10bar og IP69K iht. DIN EN 60529
• Vibrationsbeskyttet møtrik
• Hurtig montering og optimal skærmning (EMC-udgave) 

Se casestories:

 Plastik forskruninger 

HSK-K serien opfylder selv de strengeste kvalitetskrav. Serien har adskillige certificeringer, og inkluderer kabelforskruninger af polyamid og PVDF. 

Metal forskruning 

HUMMELs kabelforskruninger i kobber og rustfrit stål er robuste og særligt velegnet til industriel anvendelse. Hummel har et kæmpe udvalg både til almindelige men også specielle formål. Materialets særlige egenskaber sikrer den meget høje kvalitet af disse forskruninger. 

Hygiejne forskruninger – HSK-Inox

Hummels hygiejne forskruninger er specielt udviklet med henblik på applikationer, hvor der er krav om høj hygiejne, som f.eks. i fødevareproduktion, farma- og kemiskeindustri.  Alle steder, hvor der er krav om at minimere forekomsten af bakterier og mikroorganismer.

Hummels hygiejne forskruninger er uden skarpe kanter og ujævnheder. Overflade ujævnhederne er mindre end Ra 0,8 µm. Dermed er forskruningerne fra Hummel meget rengøringsvenlige og minimerer aflejring af bakterier og mikroorganismer.  Forskruningerne er lavet af rustfrit stål (EN 1.4404 / AISI 316L) og silikone pakningen er EHEDG certificeret og overholder FDA. Download brochure på HSK-Inox

EMC Ex forskruninger 

Til potentielt eksplosive områder har HUMMEL udviklet HSK-Ex serien – med beskyttelsestype “e” iht. EN 60079-0 og EN 60079-7. To forskellige EMC beskyttelsessystemer sikrer lang holdbarhed og brugervenlig montering. 

Se casestory

EMC forskruninger 

HSK-serien opfylder selv de strengeste krav til kvalitet og sikkerhed. To forskellige EMC beskyttelsessystemer sikrer lang holdbarhed og brugervenlig montering. HSK serien omfatter som standard forskruninger i flere størrelser, til forskellige kabeldiametre og temperaturspænd, og med en række godkendelser.

exios atex forskruningATEX forskruning EXIOS 

EXIOS forskruninger er beregnet til særligt “farlige” områder. EXIOS er godkendt efter iht. IECEx and ATEX standarder.

Se casestory Exios

Hummel VariaPro forskruningForskruninger til specielle formål 

Serien VariaPro har Hummel udviklet til særligt krævende formål. VariaPro Rail opfylder alle standarder til anvendelse i banemateriel. 

VariaPro Temp modstår ekstremt lave og meget høje temperaturer. Specielt til fødevareindustrien kan fremhæves VariaPro FKM, som er modstandsdygtig over for syrer, baser og kemikalier og HD Pro forskruningen, som er EHEDG-certificeret. 

Flemming Erichsen

Kontakt

Flemming Valentin Erichsen
Produktchef
Telefon: 2011 0443
[email protected]