Automation Rockwell

Som ansvarlig partner og i samarbejde med markedets førende brand, Allen-Bradley fra Rockwell Automation, tilbyder vi automationsløsninger tilpasset den enkelte opgave
Wexøe er autoriseret Allen-Bradley distributør

Produkt-finder

Allen Bradley online produktkonfiguratoren giver dig mulighed for at finde standardprodukter og få adgang til produktdata, tegninger og alle datablade tilhørende produktet.

Migrering af ældre udstyr

Rockwell påtager sig et stort ansvar, når det drejer sig om kontinuiteten for produkterne, selv når det gælder ældre produkter, der har nået udfasning. Se herunder, hvordan du enkelt kan konvertere en gammel platform til en ny.

Udover det du ser findes der også hjælpemidler til konvertering og rådgivning i forbindelse med en konvertering. Kontakt os gerne, så hjælper vi og skaber kontakt til et erfarent systemhus.

Se lifecycle status

Udviklingen mod større og bedre udnyttelse af produktionsapparatet gennem IIoT og Smart Machines går stærkt. Rockwell Automation udvikler til stadighed løsninger, der øger din konkurrenceevne og som er helt i front teknologimæssigt.

Produkter udvikles hurtigere og hurtigere, og der er derfor brug for nøjagtig kendskab til levetid og status for de komponenter, der arbejdes med. Dette kan du se i lifecycle status.

Indtast min. 3 numre fra katalognummeret.
Active: Aktivt
Active Mature: Produkt supporteres, men der eksisterer et nyere produkt.
End Of Life: Udløbsdato er angivet. Produkt kan genbestilles til “Discontinued” dato
Discontinued: Produktet fremstilles ikke længere. Dog mulighed for reparation / udskiftning.

Rene Lind

Kontakt

Rene Lind
Commercial Engineer
Telefon: 2888 5452

Få nyt om vores løsninger til kapslinger

Med vores nyhedsbrev kan du løbende holde dig opdateret på vores løsninger inden for kapslinger, læse casehistorier og blive orienteret om kommende kurser og undervisningsforløb.