profipanel

HMI panel

Operatørpanel i unikt design

Nyt attraktivt operatørpanel fra Rolec i unikt design dækket et bredt spektrum af applikationer i industrien til indkapsling af HMI. Panelet kan leveres kundetilpasset også i helt små serier.

Rolec har designet, udviklet og produceret et nyt attraktivt industriel HMI panel, profiPANEL

profiPANEL er specielt udviklet til at dække det brede spektrum af applikationer i industrien, hvor der er behov for at beskytte maskinkontrol / Human Machine Interfaces (HMI). 

Panelet tilbydes i fire standardstørrelser med en dybde på 90 mm og er designet til panel-pc’er op til 21″, og kan leveres inden for 10 dage, inkl. en evt. kundespecifik tilpasning.

Kabinetterne er lavet af anodiserede aluminiumsprofiler, og designet med afrundede hjørner passer perfekt til moderne maskiner og udstyr. Alle kabinetter overholder beskyttelsesklasse IP 65.

Panelerne produceres i serie, hvilket åbner mulighed for en særdeles attraktiv pris, kvaliteten taget i betragtning.  Panelerne kan således bestilles i små kvanta.

profiPANEL Standard: Et enkelt design med plads til individuelle krav

Fleksibilitet er kendetegnende for profiPANEL paneler, idet de let kan tilpasses individuelle krav, som f.eks. valgfri håndtag og kundespecifik behandling af frontpaneler.

Ønsker om knapper og kontakter kan hurtigt realiseres og uden stor indsats. Bagpanelerne er udstyret med standardlås og hængsler, men kan også fås fastboltet.

Vægbeslagene er de sammen som for standardversionen af profiPANEL kabinetter og de ergonomiske ophængssystemer. ROLEC har et omfattende sortiment af løsninger til forskellige funktioner og belastninger.

Profilerne kan tilpasses til evt. maskintekniske krav og fremstilles i dimensionerne 60, 90 og 120 mm. Profilerne kan kombineres til otte forskellige dybder fra 60 til 300 mm. Derudover kan konsoller og tastaturholdere også monteres.

Læs mere

profipanel