Nyt Harting modul integrerer pneumatik i Han®-stikket

For at styrke fleksibiliteten i et produktionsanlæg har HARTING udviklet et nyt pneumatisk modul i metal – Han® Pneumatic, som giver brugerne mulighed for at drage fordel af trykluft integreret direkte i Han®-stikket.
HAN pneumatic

For at styrke fleksibiliteten i et produktionsanlæg har HARTING udviklet et nyt pneumatisk modul i metal – Han® Pneumatic. Det nye modul er opbygget med robuste metalkontakter og kan tilsluttes/frakobles mindst 10.000 gange. Det nye modul giver brugerne mulighed for at drage fordel af trykluft integreret direkte i Han®-stikket.

Det nye kompakte modul er udviklet til at give mest muligt plads til ledningerne i konnektorhuset og har et øget maksimalt driftstryk: I stedet for den tidligere øvre grænse på 8 bar (Han® pneumatisk modul med plastkontakter) modstår kontakterne nu et konstant tryk på 10 bar.

Han® Pneumatic Module Metal dækker dermed hele “lavtryks”-området.

Med det nye modul kan man konvertere en 8 mm installation til en 10 mm installation ved at mikse ventilindsatsene på samme måde, som man kender det med Hartings øvrige stikindsatser.

Det betyder Harting kan levere løsninger til pneumatiske applikationer med slange diameter på hhv.: ø 3, 4 og 6 mm (single modul) suppleret med ø8 og 10 mm (dobbelt modul).