Gratis webinar

Functional safety på maskiner

Deltag i vores webinar d. 11. december kl. 10.00 om functional safety og design af sikkerhedsrelaterede dele af styresystemer til maskiner.

Hvis en situation opstår, hvor operatøreren eller andre personer er i risiko for at komme til skade som følge af en maskine, er det vigtigt, at styringen af maskinen er bygget til at afbryde maskinen. Derfor er det vigtigt at maskinsikkerheden altid er i top.

Et lovkrav at holde sig opdateret

Det er et lovkrav, at alle der arbejder med at konstruere maskiner også er opdateret på nye sikkerhedskrav og den nyeste viden inden for maskinsikkerhed. Derfor udbyder vi hos Wexøe løbende kurser og webinarer, hvor vi underviser i nye standarder og valget af komponenter inden for maskinsikkerhed.

Introduktion til standarden EN ISO 13849-1

På webinaret omkring Functional Safety på maskiner vil Per Fløe Moesgaard, der er CMSE-certificeret (Certified Machinery Safety Expert – TÜV Nord), give en introduktion i standarden EN ISO 13849-1, som omhandler sikkerheden i styresystemer på maskiner. På webinaret vil Per også komme omkring arkitektur kategorier og functional safety begreber såsom MTTFd, DC og CCF.

Praktisk info

Webinaret af afholdt. Du kan hente materialet fra webinaret her. Har du spørgsmål angående webinaret er du altid velkommen til at kontakte Per Fløe Moesgaard på tlf. 2428 0606.

Nye kompetencer i industrien

Industriens medarbejdere er udfordret af, at skulle betjene og vedligeholde nye komplekse systemer. Derfor deler vi vores omfattende viden gennem kurser og webinarer for at holde det faglige niveau i branchen opdateret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på kommende kurser.