Dataindsamling, IOT integration og datasikkerhed

FlexThink Seminar: Gør dine data til en sikker forretning

Arbejder du med rådgivning, automation eller digital strategi? Så deltag i vores seminar omkring dataindsamling, IoT Integration og datasikkerhed

FlexThink! Seminar 2019

Industrial IoT (IIoT) og Big Data er meget mere end “buzzwords” – det er blevet en nødvendighed for en konkurrerende og effektiv, intelligent produktion.

Undersøgelser viser, at de færreste virksomheder har en digital strategi, hvilket blandt andet skyldes, at de ”nye muligheder” kan virke uoverskuelige. På FlexThink seminaret vil vi præsentere mulighederne ud fra princippet ”keep it simple”.

Med IIoT er det muligt at indsamle vigtige data om den enkelte maskines drift og tilstand. Med afsæt i indsamlet og online produktionsdata viser vi, hvordan man enkelt og sikkert får overblik over anvendelsesmulighederne, samt let konfigurerer et dashboard, der synliggør Overall Equipment Efficiency (OEE).

Der bliver blandt andet delt eksempler til produktionsoptimering, samt servicevedligehold – både lokalt og remote.

Et af de vigtigste parametre inden for IIoT er sikkerhed, og vi viser dig håndgribelige eksempler på, hvordan du minimerer din sikkerhedsrisiko.

Målgruppe:
FlexThink seminaret henvender sig til dig, der synes at IIoT og Big Data er lidt for ”Big”, eller blot har et ønske om at komme i gang.

Arbejder du med rådgivning, automation eller digital strategi, er dette seminar et must for dig.

Seminaret afholdes i tæt samarbejde med vores leverandør HMS / eWon.

Indlægsholdere
Fra HMS /eWon

  • Davor Tonic, Business Development Manager – Remote Solutions, eWON Business Unit

Fra Wexøe

  • Kim Schrøder, Divisionschef
  • René Lind, Commercial Engineer
  • Jacob Grove Hinsch, IIoT konsulent

Grib denne unikke mulighed og få mere viden om, hvordan industriel IoT (IIoT) kan blive en del af din hverdag og helt specifikt, hvordan du får essentielle data ud af produktionsapparatet og bliver i stand til at træffe optimerende beslutninger på baggrund af disse.

Tidspunkt:

Tilmeld dig: 28. oktober 2019 kl. 9-13: Hotel Scandic, Hadsundvej 200, 9220 Aalborg Ø

Tilmeld dig: 29. oktober 2019 kl. 9-13: Wexøe A/S, Lejrvej 31, 3500 Værløse

Der sluttes af med en sandwich.