webinar maskinsikkerhed

Webinar: Maskinsikkerhed

Få styr på maskinsikkerheden – det er et lovkrav

Det kan være lidt uoverskueligt i en travl hverdag, at få sat sig ordentligt ind i, hvilke regler der gælder for fast og bevægelige afskærmninger – såkaldte risikonedsættende foranstaltninger iht. Maskindirektivet 2006/42/EF – og mange vælger derfor at gøre som de plejer. Men overholder man så reglerne? Deltag i vores webinar og få overblik over gældende regler.

Få styr på lovpligtig maskinsikkerhed

I en travl hverdag kan det være svært at få sat sig ordentligt ind i gældende regler for faste og bevægelige afskærmninger – såkaldte risikonedsættende foranstaltninger iht. Maskindirektivet 2006/42/EF – og mange vælger derfor at gøre som de plejer. Men overholder man så reglerne?

Vi kan hjælpe med at gøre maskinsikkerhed overskuelig.

Tilmeld dig vores webinar og få overblik over gældende lovpligtige regler i forbindelse med udvælgelse af beskyttelsesforanstaltninger for faste og bevægelige dele anvendt på maskiner. Vi gennemgår bl.a. følgende vigtige standarder: EN ISO 14120, EN ISO 14119 og EN ISO 13857.

Du vil få en bedre forståelse for reglerne i forbindelse med f.eks. faste og bevægelige afskærmninger og andre beskyttelsesforanstaltninger.

Webinarafholder:
Per Fløe Moesgaard
Certified Machinery Safety Expert.

Hent præsentationen som pdf 

PS: Det er et lovkrav at overholde gældende regler for maskinsikkerhed

Det er et lovkrav, at alle der arbejder med at konstruere maskiner også er opdateret på nye sikkerhedskrav og den nyeste viden inden for maskinsikkerhed. Derfor udbyder vi hos Wexøe løbende kurser og webinarer, hvor vi underviser i nye standarder og valget af komponenter inden for maskinsikkerhed.

Ønsker du at gå mere i dybden med lovpligtig maskinsikkerhed, holder vi løbende endagskurser i hhv.