DIRA Robotbrag 2024

Wexøe udstiller selvfølgelig på dette års Robotbrag 2024 i Odense
Dira 2024

Industrirobotter er et stærkt aktiv, der hjælper virksomheder med at nå deres vigtigste produktionsmål. Men den værdi, de leverer, kan blive begrænset, hvis systemdesignet består af forskellige systemer til robot- og maskinstyring.

Med en samlet robotstyring kan du nedbryde disse produktivitetsbarrierer.

Rockwell Automation har udviklet Unified Robot Control, som er et færdigt, gratis bibliotek til simplificering af robotapplikationer.  Unified Robot Control er én styringsplatform, som giver dig uendelige muligheder.

Du opnår:

  • Ny operationel værdi
  • Mere strømlinede arbejdsprocesser og enklere samarbejde
  • Større fleksibilitet og hurtigere innovation

På Årets robotbrag i Odense finder du os lige ved indgangen til Cirkusteltet – på stand 93. I samarbejde med Brian Askjær og Jacob Berg fra Rockwell Automation tilbyder Benjamin Poulsen, Key Account Manager hos Wexøe dig en gennemgang af Unified Robot Control, så du kan opleve alle fordelene og mulighederne ved at styre robotfunktioner fra én styringsplatform.

Du kan også møde René Lind, produktchef i IIoT og Automation, som vil præsentere mulighederne i Gateway og Wireless enheder, i forbindelse med industrien.

HMS står for “Hardware Meets Software”, hvilket er deres mantra: Alt skal have en mulighed for at kommunikere sammen.

Mød os på stand 93 og oplev

  • Simpel robotstyring med Unified Robot Control
  • Gateway og Wireless løsninger til industrien

Fjern-opkobling/Remote access fra @HMS Networks . Tilgå robotløsninger eller maskiner fra distancen. kontrollér, fejlsøg eller anvend data og spar flybillet og unødig kørsel. 

Unified Robot Control udviklet af Rockwell Automation er en gratis, åben software til effektiv og enklere styring af robotanlæg. Softwaren udvikles løbende og opdateres jævnligt.