CompactLogix 5380 controller giver større nøjagtighed og ydeevne til applikationer med høj hastighed

Større kapacitet og nye funktioner bidrager til fremtidssikring af
systemer i et ”Connected Enterprise”

CompactLogix 5380 controlleren er velegnet til applikationer med høj hastighed og op til 20 akser og introducerer den høje ydeevne fra Rockwell Automation Integrated Architecture produkterne i CompactLogix-størrelse.
I kombination med det nye Allen-Bradley Bulletin 5069 Compact I/O-system forbedres den planlagte output I/O-reaktionstid til hele 0,2 millisekunder. Hændelsestriggere fra I/O-modulerne sikrer en næsten
øjeblikkelig udførelse af opgaver.

“Den nye controller er især velegnet til emballeringsløsninger med høj hastighed, hvor hurtige reaktionstider er afgørende for, at produktionen kører problemfrit” fortæller Dexter Leong, der er produktchef hos Rockwell Automation.

“Med funktioner som planlagte output og hændelsestriggere, der er nye i CompactLogix-serien, kan teknikere designe kompakte maskiner med større nøjagtighed og præcision.”
Desuden understøtter en dobbeltkonfigurérbar Ethernet-port på 1 GB device-level-ring-topologier (DLR) eller brug af flere IP-adresser. Muligheden for oprettelse af flere IP-adresser er især nyttig for producenter, der ønsker at separere netværket mellem trafikken i produktionen og på virksomhedsniveau.
Diagostikindikatorer angiver status for kommunikation, modulets tilstand og aktivitet i I/O-modulet. Det gør det muligt for operatører og teknikere at forstå problemer med det samme uden at behøve at koble controlleren til en computer. Desuden betyder de indbyggede terminaler til system og feltstrøm, at der skal kobles færre ledninger til I/O-moduler.

CompactLogix 5380 controlleren understøtter øget sikkerhed som en del af et dybdegående forsvar, der skal beskytte bygninger, udstyr og intellektuel ejendomsret. Controlleren indeholder avancerede sikkerhedstopologier og softwarefunktioner, blandt andet digitalt underskrevet og krypteret firmware, controllerbaseret registrering af ændringer og logning af revisioner. Den har desuden rollebaseret adgangskontrol til rutiner og instruktioner i form af udvidelser.

Som med andre Logix-controllere anvender teknikerne Rockwell Software Studio 5000 design software til konfiguration af CompactLogix 5380 controlleren og udvikling af hele styresystemet. Data kan defineres én gang, og de kan derefter nemt tilgås og anvendes igen i hele Studio 5000 miljøet, hvilket sikrer hurtig systemudvikling og  idriftsættelse. Download pressemeddelelsen