Maskinsikkerhed

Øget maskinsikkerhed uden at gå på kompromis med ydeevnen

Der er brug for sikkerhed alle steder i industrien. Men hvordan opnår man maksimal sikkerhed uden at det går ud over ydeevnen?
Med den nye sikkerhedscontroller fra Allen-Bradley kan sikkerhedsapplikationer nu skaleres op til og med SIL 3/ PLe via 1oo2 arkitektur. Giver virksomheder mulighed for at konstruere maskiner smartere, enklere og med en høj ydeevne.
Allen-Bradley GuardLogix 5380

Ny sikkerhedskontroller giver bedre ydeevne samtidig med at der spares omkostninger

Rockwell Automation har udvidet familien af sikkerhedskontrollere med den nye Compact GuardLogix 5380 SIL 3 kontroller.

Dette betyder, at det nu er muligt at skalere sikkerhedsapplikationer op til og med SIL 3/ PLe via 1oo2 arkitektur.

Denne fleksible mulighed for at vælge den rigtige størrelse på et sikkerhedskontrolsystem baseret på dens sikkerhedsvurdering er med til at reducere design og anskaffelsesomkostninger.

Netop skalerbarheden ved Compaxt GuardLogix 5380 kontrolleren giver virksomheder mulighed for at konstruere maskiner smartere, enklere og med en høj ydeevne.

Øget processorkraft og hurtigere reaktionstid

Den øgede processorkraft i kontrolleren giver hurtigere reaktionstider og kortere sikkerhedsafstande. Dette kan hjælpe med at skabe mindre maskiner, spare værdifuld gulvplads og øge operatørens effektivitet.

Læs mere

Brugen af en “high-performance” controller til både standard og sikkerhed hjælper også med at forbedre produktiviteten og reducere systemomkostningerne, kompleksiteten og styretavle størrelse. Det giver også mulighed for at blande standard og sikkerheds I/O i samme chassis.

Integreret certificerede sikkerhedsinstruktioner til bl.a. “motion” applikationer kan minimere hardware komponenter og fortrådning og gøre installationen mere enkel.

Se også afholdt webinar: Integreret sikkerhed med CIP-safety

Per Fløe Moesgaard

Ekspert i maskinsikkerhed

Per Fløe Moesgaard er CMSE-certificeret (Certified Machinery Safety Expert – TÜV Nord)

Har du spørgsmål så kontakt:
Per Fløe Moesgaard på tlf. 2428 0606