Sådan opnår du bedre indtjening, højere effektivitet og færre nedbrud i din produktion

Mange maskinbyggere og produktionsvirksomheder kender til knas i maskineriet. Maskinerne står stille pga en fejl eller en reservedel, der skal skiftes på det aller mest uheldige tidspunkt.
Begge scenarier er typisk omkostningstunge. Begge scenarier kan typisk minimeres eller helt undgås.

Den 7. september holder vi og vores partner Data Intelligence et formiddagsseminar, hvor du oplever, hvordan du både nemt og sikkert kommer med på industri 4.0 “bølgen”. 

Opsaml og udnyt data fra maskinerne

Vi viser dig, hvor nemt det er at opsamle og udnytte de data, dine maskiner automatisk genererer.  Du vil se eksempler på,  hvordan du får præsenteret de indsamlede data i et “Dashboard” fra Data Intelligence, samt hvordan du kan bruge dataene til at få dine maskiner til at køre optimalt.  

Opnå færre nedbrud

Hvis du anvender data fra maskinerne effektivt, vil du spare penge, fordi der vil være færre nedbrud i produktionen. Samtidig kan du anvende dataene til at planlægge, hvornår slidte reservedele skal udskiftes, før de får produktionen til at bryde sammen. 

Seminaret henvender sig til maskinbyggere, slutbrugere samt andre, der vil høre om de mange fordele ved IoT. 

Uanset om du allerede indsamler og udnytter data i stor stil, eller om du blot lige er begyndt at tænke i de baner, vil der være noget at lære på dette seminar. 

Lær at indsamle og udnytte produktionsdata og opnå bedre effektivitet i produktionen – Tilmeld dig vores seminar allerede i dag, vi glæder os til at se dig!   

Dagens indhold:

09:00-09:15Velkomst og morgenmad
09:15-09:45Kort præsentation af Wexøe og Data Intelligence
09:45-10:15Hvordan opsamler man data fra produktionen?
10:15-10:30Åben diskussion og eksempler fra industrien
10:30-11:30Præsentation og udnyttelse af data
11:30-11:45Åben diskussion og eksempler fra industrien
11:45-12:00Afslutning og evt. spørgsmål
12:00-12:30Frokost og networking
Ja tak, tilmeld mig