Anybus Communicator

Anybus Communicator

Hvis du skal forbinde en seriel enhed, som f.eks. et drive, en sensor eller en stregkodelæser til et industrielt netværk er en Anybus communicator uden sammenligning den letteste måde at gøre det på.

Communicator til seriel kobling af enheder i industrien

Hvis du skal forbinde en seriel enhed, som f.eks. et drive, en sensor eller en stregkodelæser til et industrielt netværk er en Anybus communicator uden sammenligning den letteste måde at gøre det på. Forbind den serielle enhed til den ene side af Anybus communicatoren, valgte industrinetværk til den anden og konfigurér dataforbindelsen i det brugervenlige interface. Så nemt er det.

Med Anybus Communicator introducerer HMS Networks 2. generation af Anybus gateways, som er baseret på 20 års feedback fra maskinbyggere, maskinudviklere og systemintegratorer fra hele verden, der bruger den klassiske communicator, som stadig er et godt valg.

Men den nye generation sætter en helt ny standard for ydeevne, pålidelighed og brugervenlighed.

Med denne communicator kan du integrere dine serielle RS 232 eller RS 485 baserede enheder til industrielle kontrolsystemer uden at programmere. Communicatoren håndterer MODbus RTU, MODbus ASCII og Ewon serielle busprotokoller og tilslutter dem til alle ethernet industrielle netværk eller fieldbusser .

Det er værd at fremhæve det nye webbaserede “drag-and-drop” userinterface, som der er lagt et stort arbejde i at gøre simpelt.

Med denne løsning er det let at blive “connected”, der kræves ikke kabel eller adapter. Bare tag et standard ethernet kabel, og tilslut. Der er ikke noget software, der skal installeres. Bare tilslut, konfigurér og så er du klar.

Den nye communicator er i smalt design, har frontmonterede konnektorer og et bredt strøm- og temperaturområde, hvilket gør den ideel til industriel anvendelse.