Maskinsikkerhed

Sikkerhedsafbryder med smart-teknologi og certificeret til højeste niveau for overvågning af sikkerhedsdøre og -låse.

Allen-Bradley® 440G-MZ Guard Locking Switch fra Rockwell Automation® øger personalesikkerheden og egner sig til mange typer af sikkerhedsdøre inklusiv beskyttelsesdøre i fuld størrelse.

Allen-Bradley® 440G-MZ Guard Locking Switch fra Rockwell Automation® giver øget personalebeskyttelse og egner sig til mange typer af sikkerhedsdøre inklusiv beskyttelsesdøre i fuld størrelse, der tillader adgang til det beskyttede område, hvor en høj holdekraft og en stor fejljusteringstolerance er påkrævet.

440G-MZ har indlejret (embedded) GuardLink® technologi. Dette gør den til en “smart” enhed, som giver fordelen ved produktspecifik diagnose.

  • Enkel fortrådning
  • Let installationen
  • Mulighed for integration via en Ethernet/IP adapter til sikkerhedsrelæ, hvis den forbindes til GuardLink systemet via en passiv tap

OSSD 

Den kan alternativt fungere som en OSSD enhed tilsluttet direkte til et sikkerhedsrelæ eller til sikkerheds I/O enheder. OSSD udgangene eller GuardLink sikkerhedsudgangene er kun aktive (høje), når switchen er lukket og låst.

Højeste sikkerheds certificering

440G-MZ sikkerheds switch er TÜV certificeret op til SIL 3, PLe, Kat 4 – det højeste niveau af sikkerhed for positions overvågning af sikkerhedsdøre og -låse.

Aktuatoren er RFID kodet og hjælper med at forhindre omgåelse af switchen, som beskrevet i ISO 14119.

Typiske applikationer inkludere maskiner, der er omgivet af hegn med sikkerhedsdøre, der tillader adgang af hele kroppen. (eksempelvis samlinger af robotter eller pakkemaskiner), maskiner med integreret sikkerhedsdøre, der tillader adgang af hele kroppen (for eksempel tappemaskiner) og mindre til mellemstore CNC maskiner.

Læs mere

Download brochure