Allen-Bradley 843E Ethernet/IP

843E encoder med indbygget EtherNet/IP switch

Hurtige krav fra markedet gør det sværere end nogensinde at maksimere produktiviteten i industrien.
At have de rigtige sensorer installeret på dit udstyr kan gøre en reel forskel, hjælpe dig med at forstå ydeevnen og træffe beslutninger, der forbedrer effektiviteten og oppetiden.

Allen-Bradleys EtherNet/IP™ Absolute Encoders er designet med en indbygget EtherNet/IP-switch og dobbelte Ethernet-porte til at understøtte lineære netværk og Device Level Ring-topologier.

Ved at give feedback direkte gennem et EtherNet/IP-netværk eliminerer disse enkodere behovet for punkt-til-punkt-ledninger.

Enkoderne er designet til høj ydeevne og pålidelighed i barske industrimiljøer.

Allen-Bradleys enkodere omfatter modeller, der indfører enkoderen som en akse med kun feedback til maskinapplikationer, der bruger integreret bevægelse på EtherNet/IP. Vi tilbyder også modeller, der er designet til sikkerhedsapplikationer, som kræver sikkerhedsfunktioner til overvågning af hastighed, retning eller position.

I barske industrimiljøer eller i sikkerhedskritiske applikationer kan det være en særlig udfordring at understøtte pålidelige forbindelser. Vores 843E Ethernet/IP Absolute Encoders leverer den pålidelighed gennem et højtydende design og evnen til at levere ekstra feedback gennem netværket, hvilket eliminerer behovet for punkt-til-punkt-ledninger.