Højspændingsspecialist med evner inden for projektledelse og kundepleje

Motiveres du af at gøre en forskel i den grønne omstilling gennem stærkstrømsløsninger til el-transmissionsnettet i Danmark?
Og elsker du kombinationen af at arbejde på kontoret og med kunderne, hvor din fornemste opgave er at levere teknisk viden?

Er du uddannet maskinmester, stærkstrømsingeniør, el-installatør eller elektriker med erfaring fra højspænding – og har du lyst til at blive del af et erfarent team som løser spændende opgaver inden for den danske elforsyning?

– Så er du måske vores nye kollega.

Arbejdssted: Værløse/Vejle
Vi søger nye kollegaer til vores Power division, der lige nu oplever stor succes og efterspørgsel på vores stærkstrømsløsninger.
Vi har hovedsæde i Værløse, men er vi på farten mødes vi ofte på Teams, hvor vi følger op på igangværende projekter. Der vil være erfarne folk, som du kan søge råd hos, da du træder ind i en relativt lille branche.

Heldigvis øser vi alle gerne ud af vores viden og erfaring.

Som vores nye stærkstrømsspecialist, bliver du en vigtig del af flere projekter, hvor du er i tæt dialog med vores samarbejdspartnere i udlandet – lige fra producenten til den danske kunde.

Du får til opgave at lave tilbudsarbejde og design, og gennem projektledelse og besøg i marken sikre, at vores kunder får
succes med vores løsninger.

Du kommer til at arbejde med den nyeste teknologi inden for området, mens du selv sætter rammerne for dit arbejdsliv – og så bliver du omgivet af superdygtige kolleger, som gerne deler ud af deres viden.

Vi har spurgt én af dem, hvad der er det bedste ved jobbet:

”Wexøes kultur, kollegerne og en rigtig høj grad af fleksibilitet. Der er fart på, vi tager ansvar og respekterer hinanden – også når vi laver fejl. Og fleksibiliteten giver mulighed for en rigtig god balance mellem familie-, fritid- og arbejdsliv. Det er svært at konkurrere
med.”

Kim Clante Hansen

Bliv en del af en spændende rejse

Du bliver en del af salgsteamet i Power-divisionen, der via deres faglige viden er bindeleddet mellem kunderne og vores europæiske partnernetværk. Teknisk set arbejder vi med alt fra 1 kV til 400 kV; det værende kabeltilbehør til koblingsanlæg og transformere.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet, at:
• Review af udbudsmaterialer
• Udarbejdelse af tilbud og deltagelse i kundemøder
• Afklaring af tekniske forslag og designmøder
• Projektledelse ifm. store leverancer/rammeaftaler
• Deltagelse i FAT og afleveringsforretning

Som udgangspunkt kan du forvente at bruge størstedelen af tiden på kontor (enten på én af vores lokationer eller derhjemme) og resten af din tid ude i marken.

Få flere informationer hos Divisionschef Peter Harrig Nielsen, tlf. 2550 6620, eller send din ansøgning på phn@wexoe.dk