Plug-in stik – den mest driftsikre, vedligeholdelsesfri og prisoptimale løsning til lav- og mellemspænding

Plug-in stikforbindelse op til 4,4 kV

Efterspørgslen efter fleksible plads- og tidsbesparende løsninger til opbygning og ændring af eksisterende energitunge industrianlæg er stigende.

Få et indblik i teorien og teknikken bag denne banebrydende kabeltilslutning, som har vundet stor popularitet til både on- og off-shore projekter verden over. Læs mere

Deltag i vores webinar omkring en teknologi, der både giver en berøringssikker og fleksibel forbindelse, hvad enten du skal tilslutte eller forlænge/ændre forbindelsen til en kraftig motor, generator, transformer, et converteranlæg eller anden energikrævende enhed.

Vi kommer ind på løsninger til vindmølleindustrien, drift af f.eks. motorer i tog, skibe og andre steder med krav om robuste driftsikre installationer i krævende omgivelser.

Få indblik i indsatsområder og anvendelse af plug-in LV og MV løsninger til industrien

Vi vil på webinaret gennemgå de forskellige størrelser og modeller, som er indeholdt i plug-serien, og du vil få overblik over, hvordan du vælger den rette version til din aktuelle opgave. Derudover viser vi, hvilke oplysninger du skal være opmærksom, når du bestiller et plug stik. Til sidst kommer vi ind på, hvilke krav der stilles til montører af plug-systemet.

Målgruppe:  Ansatte ved industrivirksomheder, banen, skibsværfter, installatører med speciale i energitunge el-installationer og andre OEM virksomheder i el-branchen.

Webinarafholder: Ole Nørlem, produktchef

Se webinar

Hent pdf af præsentation

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

14-05-2020 10:00 to
10:30
 

Location

Online Event
 

Event Types

 

Event Category

 
 

Event Tags

 

Share With Friends