Som ansvarlig spiller på det nordiske marked er vi bevidst om at tage et ansvar for vores omverden. Dette gælder såvel hensyn til miljøet, trivsel og udvikling af medarbejderne samt tilbud om fleks- / deltidsansættelse til ledige med "særlige personlige" udfordringer.

Indsatsområder

Ledelsens bemærkning

Hos Wexøe gennemførte vi for 4 år siden en strategi workshop for alle vores medarbejdere. Det var tydeligt, at vores sociale engagement betød meget for vores medarbejdere og – som de udtrykte det – ”Socialt engagement er en del af vores DNA”.  Derfor var det naturligt at inkludere socialt engagement i vores nye vision.

Som veletableret SMV-virksomhed ønsker vi at gå foran og være rollemodel for andre SMV-virksomheder, og ikke mindst for andre virksomheder i vores branche.

Vi er distributør af løsninger til elektrisk infrastruktur og automatik til i industrien og erhvervsbygninger. Derfor ser vi ikke kun på vores egne miljømæssige belastninger i form af CO2 fodaftryk. Vi repræsenterer også løsninger, der kan hjælpe andre virksomheder med at opnå deres reduktionsmål.

Som virksomhed ønsker vi inden udgangen af 2025 at have halveret vores Scope 1 & 2 CO2 fodaftryk baseret på vores 2021 baseline. Vi kommer til at fokusere på vores energiforbrug, transport og ikke mindst affald. Vores mål er ultimativt at forpligte os til SBTi 2030 netzero mål.

Vi er en distributør virksomhed, der repræsenterer 44 partnere fra hele verden – og alle er på forskellige stadier af deres ansvarlige klimarejser. Som deres partner, gør vi  vores til at præge, støtte og influere deres klimarejse, da den også vil være definerende for, hvornår vi kan opnå vores reduktionsmål for Scope 3.

Mogens Brusgaard
CEO Wexøe Holding A/S

Vores vision

At være en førende socialt ansvarlig virksomhed, der hjælper skandinaviske virksomheder med at realisere deres fulde potentiale ved at tilbyde skræddersyede løsninger inden for kritisk infrastruktur, el, automation og kommunikation.

Læs mere om, hvad vi har deltaget i

cykel4cancer
miljøvenlig emballage WLUWexøe A/S
Wexøe beskytter miljøet

Få seneste nyt direkte
i din mailboks

Modtag relevante nyheder om produkter og services.
Tilmeld her
Du kan til enhver tid afmelde igen.
close-link
Modtag nyhedsmail 

Deltag nu
close-link
Deltag i julekalender