Webinar: Smart safety automation

Adgang til en maskines data vedr. sikkerhed og drift giver det nødvendige overblik over maskinens “sundhedstilstand”, og mulighed for at sikre overholdelse af internationale standarder for maskinsikkerhed.  

Der kan være mange årsager til, at produktiviteten og sikkerheden omkring maskinen ikke er optimal – med utilsigtede maskinstop til følge. En af dem kan være manipulation med dårligt designede sikkerhedssystemer eller regler, der ikke overholdes. 

Rockwell Automation tilbyder en palette af værktøjer, der kan hjælpe dig mod en højere produktivitet og en minimering af nedetiden ved hjælp af data fra sikkerhedssystemet.  

Tidligere var det temmelig omkostningskrævende at få adgang til diagnose data fra sikkerhedskomponenterne. Med en integreret Smart Safety løsning får du let adgang til alle nødvendige data og overblik over status for maskinen eller produktionslinjen. 

Se vores webinar og få en gennemgang af de sikkerhedsprodukter, løsninger og services, som vi tilbyder via Rockwell Automations Smart Safety koncept. Du får indblik i, hvordan Smart Safety anvendes og hvilke diagnose data, der opsamles i sikkerhedssystemet.