Øg produktivitet og konkurrencedygtighed – også under pandemier med digitalisering

Remote connectivity
I krisetider, som f.eks. under den nuværende Covid-19 pandemi, med rejserestriktioner, forsamlingsforbud mv. kan de produktionsvirksomheder, som allerede har taget skridtet mod digitalisering, have mulighed for at distancere sig i konkurrencen og komme styrket ud af krisen.  

For produktionsvirksomheder, som oplever tekniske fejl på maskiner er der altid akut behov for at kunne undersøge og udbedre fejlen og dermed mindske nedetid og driftstop.  

Ved hjælp af remote connection kan en dansk procestekniker – til trods for rejserestriktioner og forsamlingsforbud – sidde hjemme i Danmark og rette fejl og mangler ved procesudstyr, som befinder sig omme på den anden side af jordkloden. Det sparer omkostninger, f.eks. til flyrejser og hotelophold – og sikrer at procesudstyret hurtigt kommer op og køre igen. En win–win–situation – både for maskinleverandører og slutbrugere.

Tidligere var det nødvendigt, at procesteknikeren var fysisk til stede ved en maskine for at kunne identificere en fejlkilde. Med moderne digitale løsninger som remote connectivity er det muligt at opnå hurtig adgang til virksomhedens maskiner verden over via en sikker VPN-adgang til PLC styringen, hvilket giver fleksibilitet og effektivitet i den daglige drift.  

Overvågning og service – internt og eksternt 

Remote connectivity kan bruges internt i virksomheden på eget netværk til overvågning af drift og vedligehold. Løsningen kan også anvendes eksternt mellem maskinbygger og slutkunde til overvågning, fejlfinding og service. Via smarte cloud-løsninger lagres data om maskinernes drift, som maskinbyggeren har mulighed for at tilgå og analysere med henblik på at optimere slutkundens drift over tid. 

Hør, hvilke løsninger og support Wexøe tilbyder, der hjælper med at gøre din forretning mere digital, produktiv og konkurrencedygtig.