Gå til forsiden
 

Europamateriel giver adgang til alverdens forskningsudstyr

Panum Mærsk

Mærsk Tårnet ved Panuminstituttet er internationalt center forskning og undervisning i sundhed og livsstilsygdomme. Det var derfor naturligt at vælge Europamateriel for at imødekomme de mange internationale forskere og deres udstyr.

Læs interview med Lasse Christian Hansen, Specialkonsulent og ingeniør ved Bygningsstyrelsen og John Bruus, projektchef hos Lindpro A/S.

Internationale stikkontakter til internationale hotelgæster

hotel Absalon

Absalon Hotel modtager årligt 100.000 - især internationale gæster - velkommen. Hotellet er for nyligt blevet renoveret og det var et naturligt valg at vælge europamateriel, så gæsterne uden problemer kan tilslutte deres egne medbragte elektriske udstyr.

Læs interview med direktøren for Absalon, Karen Nedergaard, samt med Jan Christensen, direktør for Micali El, som stod for selve renoveringen.

Færøerne får opgraderet bredbånd fra Wexøes specialdesignede skabe

Specialdesignet udendørs skab til Færøerne

FT Net skulle opgradere det færøske bredbåndsnet, og det krævede flere og nye udendørs skabe i den barske natur. Wexøe udviklede i samarbejde med Schroff / Pentair de hårdføre kabinetter, der passer til både det omskiftelige vejr og de rolige villaveje.

Læs interview med Brian Rasmussen, FT Net

Drømmehuset - Det kloge hjem

Det kloge hjem anvender Berker tryk og Hager multimedietavle

Anette og Thor byggede deres drømmehus og anvendte bl.a. Hagers multimedietavle og tryk fra Berker. Læs mere her

Rask El Service ApS anbefaler Hager / Kaisers produkter

I forbindelse med en gennemgribende renovering af sin gamle gård har elinstallatør Jacob Goldbeck opdateret boligen med en række af de produkter, han til dagligt anbefaler sine kunder.

Styr på det hele med KNX

Soft & Teknik har brugt KNX-teknik i nyt domicil. Energien - el og varme- udnyttes optimalt. Over 200 producenter understøtter nu KNX-teknologien, en af dem er Hager.

Læs artikel her.

Fleksible føringsveje

Wexøe gør det lettere at være elektriker.
El- og datainstallationer kan lægges på flere måder, men der skal altid være en form for føringsvej. At slå et bræt fast på betonvæggen og montere kabler og ledninger med bøjler på brættet er historie. Ud over at sådan en installation ikke ser godt ud, er den heller ikke økonomisk optimal. Det er derimod løsningerne med kabel- og installationskanaler.

Læs artiklen her

Gennemført fra A til Z

En fynsk elinstallatør har i et tæt samarbejde med en større leverandør af elektriske komponenter udstyret en eksklusiv lejlighed med avanceret el-teknik

Læs interview med Thomas Lund, Lund El-teknik, Kerteminde  

Usædvanlig fleksibilitet

Et installationsfirma valgte et tysk kvalitetsprodukt til de synlige kabelføringer i et nyt kontorhus. Valget sparede en masse arbejdstid, og det færdige resultat blev flot.

Læs interview med Paw Sørensen fre Jeno Electric her

 

Plads til det hele

Stort installationsfirma sparer resurser med nyt fleksibelt installationssystem, der også ser godt ud og er let at udvide og ændre

Interview med Morten Dejgaard Nielsen, SIF Gruppen A/S 

 

 

 

 

Kvalitet og tidsbesparelser præger Wexøes kvalitetsløsninger, som udvikles specielt til os

Vind tid og styrk lønsomheden på installationsopgaver

Interview med Henning Mortensen A/S i Silkeborg

En driftssikker partner, der kan levere varen


WEXØE A/S   -  Lejrvej 31  -  3500 Værløse  -  Tlf: 45 46 58 00  -  Fax: 45 46 58 01  -  wexoe @ wexoe.dk - CVR 16608947
Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

// create a settings object var ss360Config = { // your site id siteId: 'wexoe.dk', // a CSS selector that points to your search box searchBoxSelector: '#searchBox', searchResultsCaption: 'Resultatet af din søgning: #QUERY#', };