Gå til forsiden
 

Wexøe A/S kunne fejre 50 års jubilæum i 2008. Virksomheden blev en realitet, da stifteren Knud Wexøe sikrede sig det danske agentur på C.A. Weidmüllers markedsledende sortiment.

Startkapitalen på 5.000 lånte D-Mark blev hurtigt betalt tilbage, og siden ekspanderede firmaet kraftigt – ikke mindst i kraft af sin succes med kabel- og installationskanaler fra Tehalit. Skættekæret 11 i Holte, som Wexøe overtog i 1974, er en gammel gård, hvor administrationen lå i den tidligere hovedbygning og lageret i staldende. Ligesom flere ansatte hævder, at de arbejder ovenpå møddingen! Wexøe A/S flyttede i 2008 til nye lokaler på Lejrvej 31, Værløse.

Wexøe bussen

De blå salgsbusser fra Wexøe har i årenes løb udviklet sig til virksomhedens ansigt udadtil. Den allerførste bus var en Citroën H Van, en bilmodel bedre kendt under navnet ”Vaskebrættet”. Som bus for Wexøe var Citroënen udstyret med et særligt system af plader, som produkterne var monteret på. Pladerne, der blev holdt fast af teaktræslister, kunne hurtigt skiftes med andre. Det betød, at bussen nemt kunne bestykkes efter, hvilke kunder, der skulle besøges. I dag er Wexøes busser anderledes komfortable og forsynet med det allernyeste inden for udstillingssystemer.

”Nyt fra Kæret”

Kigger man i de gamle optegnelser fremgår det tydeligt, at busturene er nået ud til rigtigt mange kunder. Således beretter personalebladet ”Nyt fra Kæret” i 1981, at sælgerne Jørgen og Leif i februar og marts har gennemført en færd, der hvad strabadser og farefulde oplevelser angår – får rumfærgeprojektet til at ligne en tur i en børnekarrusel!
Man havde kontakt til 833 installatører ud af 1.300 inviterede, og gennemførte 45 grossistbesøg. At turen også var festlig, vidner de 1.700 udleverede stykker smørrebrød – med tilhørende pilsnere om. Besøgene i bussen steg yderligere i popularitet, da en pølsekoger siden blev monteret som ekstraudstyr. Wexøe har i dag 1 bus, når ud til rigtigt mange kunder og deres ansatte over hele landet.

Lidt mere baggrund: Historien om en usædvanlig succes i den danske elbranche

Store muligheder for vækst i fremtiden


WEXØE A/S   -  Lejrvej 31  -  3500 Værløse  -  Tlf: 45 46 58 00  -  Fax: 45 46 58 01  -  wexoe @ wexoe.dk - CVR 16608947
Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

// create a settings object var ss360Config = { // your site id siteId: 'wexoe.dk', // a CSS selector that points to your search box searchBoxSelector: '#searchBox', searchResultsCaption: 'Resultatet af din søgning: #QUERY#', };