Gå til forsiden
 

En god kontakt til vind og vejr

Den nye kontakt-/afbryder serie W.1 fra Berker er velegnet til såvel udendørs som indendørs anvendelse. Serien er kendetegnet ved et robust, smart design med mange finesser og er nem at installere.

Berker W.1-serien har kapslingsklasse IP55 og er dermed et godt valg til boligmiljøer, garager, værksteder, industrien samt andre miljøer, hvor installationen skal være af topkvalitet og kunne tåle vind og vejr.

Bagsidepakning
Den integrerede bagsidepakning dækker ujævnheder på væggen og sikrer, at der ikke kommer vand om bag dåsen. Derudover tætner pakningen automatisk monteringsskruerne samt eventuel kabelindføring på bagsiden.

Specielt monteringssystem
Underlaget er udstyret med klips til ”snap”montering, som sikrer at, afbryderen/stikkontakten altid sidder korrekt og dermed letter tilslutning af kabler. Indsatsen kan uden besvær sættes på uden brug af værktøj. Dette gør monteringen samt fastgørelsen af afdækningen lettere.

Hurtigt fastgørelsessystem
Underlagets afdækning fastgøres med specielle skruer. Disse skruer skal kun drejes en kvart omgang med en almindelig skruetrækker, og så er installationen færdig. Dette forkorter monteringstiden væsentligt.

Maksimal plads til håndtering
På grund af den særlige pakning er det ikke nødvendigt med skruebrønde, og monteringsklipsene sørger for, at der er plads under afdækningsrammen. På denne måde maksimeres forbindelsespladsen, og tilslutningen af kablerne bliver nemmere.

Nem at se i mørke
Som en ekstra finesse kan man tilvælge en smart LED-ramme, som virkeligt fanger øjet. Ud over det æstetiske aspekt opnås funktionelle fordele såsom bedre synlighed i garager, på lagre og i haver efter mørkets frembrud.

 


WEXØE A/S   -  Lejrvej 31  -  3500 Værløse  -  Tlf: 45 46 58 00  -  Fax: 45 46 58 01  -  wexoe @ wexoe.dk - CVR 16608947
Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

// create a settings object var ss360Config = { // your site id siteId: 'wexoe.dk', // a CSS selector that points to your search box searchBoxSelector: '#searchBox', searchResultsCaption: 'Resultatet af din søgning: #QUERY#', };