Gå til forsiden
 

Danskudviklet slusestyringssystem til styring af op til 5 døre

VISES PÅ HI-2017

Wexøe A/S har udviklet et slusestyring system – Wexlock Basic - som på en meget enkel og brugervenlig måde kan anvendes alle steder, hvor der er behov for kontrolleret indgang til et område.

Løsningen er udviklet i samarbejde med en større dansk virksomhed, som var på udkig efter en løsning, der var både pænere samt mere bruger- og servicevenlig end de gængse systemer på markedet. Samtidig var der krav om at, slusestyring systemet kunne leveres som én samlet løsning.

Wexlock Basic indfrier alle de ønskede behov. Samtidig er det enkelt at installere og idriftsætte, idet der ved opstart af system blot indtastes antal døre på applikationen, og Wexlock Basic er klar til drift.

Wexlock Basic er baseret på Allen Bradleys Micro800® PLC og betjenes af brugeren med Allen Bradley 800K rustfri berøringsfri trykknapper. Serviceadgangen er beskyttet med pass-word via 7” LED Touch betjeningspanel.

Wexlock Basic bestilles samlet på et varenummer og leveres i standardløsningen færdig til sluse på 2 døre. Udvidelseskit til flere døre tilkøbes separat.

Der medfølger kontrol-tavle, software, berøringsfri trykknapper i tryktæt planforsænket materiale, samt installationsvejledning og brugermanual.


WEXØE A/S   -  Lejrvej 31  -  3500 Værløse  -  Tlf: 45 46 58 00  -  Fax: 45 46 58 01  -  wexoe @ wexoe.dk - CVR 16608947
Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

// create a settings object var ss360Config = { // your site id siteId: 'wexoe.dk', // a CSS selector that points to your search box searchBoxSelector: '#searchBox', searchResultsCaption: 'Resultatet af din søgning: #QUERY#', };